ediko
@ediko
Trusted Member
Topics: 17 / Replies: 44
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

@martin I sent a mail to my host earlier about the issue and i got a response from them that the site /wp-admin is working, when i checked it opene...

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

@martin Please what will happen to the contents of my forum? Will I lost them when I delete the wpforo to install the latest version ?

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

@martin i cannot login to the admin dashboard, infact no link is working on the forum except the homepage. All links redirects to the homepage

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

@percysgrowroom yes, I have access to the host cPanel but for auto updates I'm not sure is on.

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

Please someone should come to my rescue because I don't know what to do again. I can't access my WordPress admin dashboard.

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

@excalibur I never used /community on the forum from the start. I used "turn wordpress to wpforo" option and it was working fine for the past 3 ...

2 months ago
Forum
Reply
RE: Forum Login page not opening, all posts not opening - Urgent

Any help please. I cannot login to the admin panel of the forum neither can any other member do. only the home page is working every other links r...

2 months ago
Forum
Reply
RE: Like Button no longer active on my forum

@chris It is not still working. The like button on all the posts including the one I dropped isn't active on click. Please check it again

2 months ago
Reply
RE: How can i remove this big space and horizontal line from forum header

@chris Thank you very much, it worked. But I still find difficulty removing the large top margin between the logo and the beginning of the site. I'v...

2 months ago
Reply
RE: All My Posts Display 404 Page Not Found After I Moved Forum to Homepage

@dimalifragis I'll quote you by tomorrow when the site is open. Sorry for the many questions, how can I add a logo to my forum as seen on this li...

3 months ago
Reply
RE: All My Posts Display 404 Page Not Found After I Moved Forum to Homepage

@dimalifragis I have not posted the site I am working on yet on this platform. The site you visited was a site I earlier used as a reference. For pers...

3 months ago
Reply
RE: All My Posts Display 404 Page Not Found After I Moved Forum to Homepage

@dimalifragis Thanks for your prompt response, I searched but couldn't find the answer and also the solution is quite different from what I knew last ...

3 months ago
Reply
RE: All My Posts Display 404 Page Not Found After I Moved Forum to Homepage

@robert Greetings. I am creating another WPforo and the option to "Turn WordPress to wpForo" is no longer available in the general settings. I've al...

3 months ago
Reply
2 years ago
Page 1 / 3