rainerpuschner
rainerpuschner
@rainerpuschner
Active Member
Topics: 0 / Replies: 13
Reply
RE: icons not displaying correctly

@tutrix THANK YOU SO MUCH! I dont know how i missed that code... DANKE DANKE DANKE!

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

@tutrix Did i miss some snippet? Thats all code snippets you showed to me, isnt it?

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

@tutrix i did! This is the whole Code in the CSS section of wpforo: #wpforo-wrap { font-size: 13px; width: 100%; padding:10px 0; margin:0p...

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

@tutrix Yeah! Its getting better from time to time! THANK YOU SO MUCH! This onei s still missing  Screenshot-2021-10-28-171418.jpg

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

And what to do here?  Screenshot-2021-10-28-165859.jpg

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

And this one (or is it the same?)  Screenshot-2021-10-28-165625.jpg

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

Oh no! There is still one missing!  Screenshot-2021-10-28-165519.jpg

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

@tutrix THANK YOU!!! Your CSS Code just works perfectly!

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

Also all form fields look weird  Screenshot-2021-10-28-143756.jpg

1 year ago
Forum
Reply
1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

In firefox i could read the inside of the icon - maybe this helps to track down the problem? F3B1  Screenshot-2021-10-28-114030.jpg

1 year ago
Forum
Reply
RE: icons not displaying correctly

Thanks for your suggestions. Unfortunately both solutions do NOT work? Same icons as before 🙁

1 year ago
Forum
Topic
Forum
Replies: 21
Views: 1282