Notifications
Clear all

[Solved] Make Forum Sidebar Display on all Pages

7 Posts
2 Users
0 Likes
348 Views
Posts: 1132
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

Hi everyone. I am just wondering if there was a way to get the wpforo sidebar to show on every page of my site and not just the forum pages. 

I have set it up so all of the widgets are the same in the right side bar, but it doesn tlook the same as the forum sidebar does. 

For example, see this post on the forum:

https://percysgrowroom.com/forum/the-basics-of-growing-weed/a-cannabis-growers-dictionary/

Vs this post on the front end of the site:

https://percysgrowroom.com/a-cannabis-growers-dictionary/

They have the same widgets in, but they are not dis played in the same way. How can this be fixed?

Thanks in advance for any help 🙂 

6 Replies
Tutrix
Posts: 1266
(@tutrix)
Noble Member
Joined: 4 years ago
Posted by: @percysgrowroom

I have set it up so all of the widgets are the same in the right side bar, but it doesn tlook the same as the forum sidebar does.

https://percysgrowroom.com/a-cannabis-growers-dictionary/

i don't see any wpForo widget on this page
only one Recent Posts widget from your blog

1 Reply
(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1132

@tutrix thats strange man they should all be in the right sidebar....

Posts: 1132
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

I figured it out using this code 🙂

.widget-area .widget {
  1. padding: 0;
Tutrix
Posts: 1266
(@tutrix)
Noble Member
Joined: 4 years ago

@percysgrowroom

hmm... I have 2 versions of this page
once with widgets and in the menu = Login + Sign up

and when I reload the page, the widgets and login + sign up in the menu are missing

https://www.screencast.com/t/d7IzBkJXny2

1 Reply
(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1132

@tutrix maybe that was the cache? I just deleted it to see if that was the issue, everything seems to be working fine for me

Tutrix
Posts: 1266
(@tutrix)
Noble Member
Joined: 4 years ago

@percysgrowroom

ok, now everything works 😉