Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x WARNING MESSAGES DO NOT SHOW PROPERLY.

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,955 Views
moenagy
Posts: 16
Topic starter
(@moenagy)
Active Member
Joined: 3 years ago

I'm happy with the forum over all. I do have 1 main conern thou. I have installed my forums to this wodpress website here:

www.icodetheweb.com/community/

the warning messages seem to be working ok at some places , and then doesn't work in some other places. 

For example if you open the link above, open the exiting forum and add new topic, a pop up message will show on the top right corner prompting the user to login or register. COOL !! 

THE PROBLEM IS HERE:

GO TO LOGIN > put in any invalid credential, u'll see the icon on top right rotating saying "WORKING" but then it doesn't come up with any warning messages. AND THEN IF YOU CLICK ON ANOTHER PAGE, say for intance forgor password, will will then show the INVALID USER NAME / PASSWORD warning from that should have shown on the previous page , but on the new page that's been clicked. 

OR IF YOU GO TO THE REGISTER PAGE DIRECTLY
, it will say ,, ERROR-INVALID USER NAME ... 

I wanna buy the plugin, but with an issue like this, I can't ... 

YOU ARE WELCOME TO TRY THIS PROBLM YOUR SELF ON THE LINK ABOVE. 

2 Replies
moenagy
Posts: 16
Topic starter
(@moenagy)
Active Member
Joined: 3 years ago

I have just turned off WP Super CacheAND SOLVED THE ISSUE !!!!

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 7 years ago

Hello.

EXCLUDE /community/ in WP Super Cache and you are allright.

Also there is nothing to buy as you say, since wpForo is free. Maybe you mean some paid plugins ?

Reply
Share: