eduexplained
@eduexplained
Eminent Member
Topics: 3 / Replies: 17
Reply
RE: Category Cover Image

had lazy load on, all fixed 🙂

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

If you refresh the site now the images just appear then disappear, really not sure haha

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

so if i change the slug it seems to break the cover image function

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

maybe not, just seems that forum is broken for some reason

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

figured it out, it has to be a png

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

If you look below then it says what image i have uploaded but for some reason it's no using that as the source

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

Yeh that's the issue because I haven't added that image

1 year ago
Reply
RE: Category Cover Image

Hi Chris I set it to the student welfare forum Thanks

1 year ago
Topic
Replies: 10
Views: 1138
Reply
RE: Permalinks not working

It should be deactivated now, I have uninstalled it because using a different one

1 year ago
Reply
RE: Permalinks not working

fixed it not sure why the page id was set to 29 but changed it back, now it works

1 year ago
Reply
RE: Permalinks not working

I think this is the issue  pages-not-found.png

1 year ago
Reply
RE: Permalinks not working

The main forum is now showing a blank screen too

1 year ago
Reply
RE: Permalinks not working

Hi there Thank you for your quick response. I have disabled the two caching plugins and set the board's URL to community. Is there anything ...

1 year ago
Topic
Replies: 9
Views: 1138
Page 1 / 2