Advanced File Attac...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Advanced File Attachments doesn't work with WordPress 5.9

24 Posts
10 Users
9 Likes
1,848 Views
ddryo_loos
Posts: 18
Topic starter
(@ddryo_loos)
Eminent Member
Joined: 10 months ago

I use Advanced File Attachments. It's great and very convenient.

However, starting today, I am suddenly unable to attach images.

(I'm not sure when this actually started happening, but I noticed it today.)

When I drag and drop, nothing happens, and when I open "My Media", the loading animation is running forever.

 

wpForo Version
1.9.9.1
WordPress Version
5.9
7.4.25
I'll check if necessary.
23 Replies
ddryo_loos
Posts: 18
Topic starter
(@ddryo_loos)
Eminent Member
Joined: 10 months ago

The following error is output to the console.

core.min.js?ver=1.13.0:116 Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading '_super')

 

Reply
Wendell
Posts: 238
(@wendell)
Reputable Member
Joined: 5 years ago

Yes, I believe this is a problem since the WordPress 5.9 release. I'm having the same exact problem since WordPress automatically updated my site (I really despise the auto-update "feature" in WP and this is a perfect example of why).

Reply
1 Reply
erossini
(@erossini)
Joined: 10 months ago

New Member
Posts: 2

@wendell Same problem here

Reply
Wendell
Posts: 238
(@wendell)
Reputable Member
Joined: 5 years ago

To be perfectly clear, I've also cleared all server caches, wpForo caches and my own local browser caches. Here's a screencast to show the upload process... I'm allowed to select a file, but you'll see that it never actually uploads; then I check the console and see the same error as posted by @ddryo_loos above.

https://p115.p3.n0.cdn.getcloudapp.com/items/GGuEE6Dr/57bb22c9-e778-4a4a-a36b-fac8512c9dd4.mp4

Here's another screencast showing what happens when I try to access My Media.

https://p115.p3.n0.cdn.getcloudapp.com/items/12u00A9r/bb14110d-d90d-4912-a71a-a67f7e15d35e.mp4

Thank you!!

Reply
VereK
Posts: 393
(@verek)
Honorable Member
Joined: 5 years ago

There is trouble ticket topic open on Gvectors for this: https://gvectors.com/forum/postid/31581/

Reply
Page 1 / 3