Topic Subscription ...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Topic Subscription Confirmation Message Not Showing

6 Posts
2 Users
1 Likes
430 Views
ThePhysicist
Posts: 7
Topic starter
(@thephysicist)
Active Member
Joined: 1 year ago

Hello.

In my wpForo forum, the users including the admin (me) are getting the confirmation email to confirm the topic subscription. When the link is clicked, it redirects to the topic page but there is no notification that shows success status.

Please fix this bug or tell me how to fix it.

Thanks.

Bib

5 Replies
dimalifragis
Posts: 1376
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

There is no such bug. And seeing that you run MySQL 5.1.1, please read here:

https://wpforo.com/docs/root/wpforo-installation/server-requirements/

MySQL version 5.6 or greater

Not sure if your issue comes from that or not.

Reply
dimalifragis
Posts: 1376
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

Also you have a LOT of crashes in your page, press F12 to see them.

Reply
ThePhysicist
Posts: 7
Topic starter
(@thephysicist)
Active Member
Joined: 1 year ago

Hi. I realized that the My SQL version given by me is wrong. It is actually 10.5.

The errors you see in the developer console are from the assets that are restricted from loading on that page. I have ensured that no asset from wpForo has been restricted.

Can you kindly let me know which asset/script shows the confirmation?

Thanks. 

Reply
dimalifragis
Posts: 1376
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

ok, then your issues with JS crashing:

1. The first issue comes from "wprocket-loader" something to do with Cloudflare, injected.

2. The second comes from Autoptimize.

Please press F12 and see your console. You MUST fix those. Those issues mean that your page is crashing and who knows what that could do to the site.

Not sure if the above are related to your issue, still they are MAJOR and you MUST fix them immediately.

Let me know if i can help more on this.

Reply
Page 1 / 2
Share: