dimalifragis
dimalifragis
Noble Member
Topics: 80 / Replies: 1300
Reply
RE: I updated my forum and I just get a critical error?

@jasontoth Going back to a Database from 1.9.x that went to 2.0, then back to 1.9.x and stayed like that for a while? That is a question only gVecto...

4 hours ago
Reply
RE: I updated my forum and I just get a critical error?

@jasontoth Well wpForo support will help you more on this, since i'm afraid that going back from wpforo2 to wpForo 1.9, and leave it online for peop...

11 hours ago
Reply
RE: I updated my forum and I just get a critical error?

@jasontoth OK, i completely understand. So please try: Also you don't mention what Critical Error you have? Enable Wordpress DEBUG to a LOG and l...

12 hours ago
Reply
RE: Issues with Members page

@robert It appears to be a theme specific issue, since i can't replicate it here. Also not 100% if it is the correct fix i applied, but it works.

12 hours ago
Forum
Reply
RE: I updated my forum and I just get a critical error?

@jasontoth There is a message as you can see "Forum update error".

18 hours ago
Reply
RE: I updated my forum and I just get a critical error?

@jasontoth After updated to wpForo 2, YOU CAN'T go back to 1.9.x just be deleting the plugin and install 1.9. The Database is changed. You MUST re...

18 hours ago
Reply
RE: How to recover a deleted forum?

Your database name is in wp-config.php, if this is what you ask.

19 hours ago
Reply
RE: Register Forum Doesn't Submit - Returns To Sign Up Page

Please post a url if you want and can. If you do not want to publicly post a url, use a temporary url web service, so your url will dissapear after a ...

1 day ago
Reply
RE: "Go to" in notifications leads to top of thread

Guys is that what you mean for change? Screenshot.png

1 day ago
Reply
RE: Forum Cover Image is not responsive by default

For ME it is fully responsive. Theme: Kadence

2 days ago
Forum
Reply
RE: Help with user custom fields addon

🤣Nice new Format Discovered.  Screenshot.png

2 days ago
Reply
RE: "Go to" in notifications leads to top of thread

True, i see that also in my installation.

2 days ago
Reply
RE: wpForo 2.0 default timezone is always UTC.

@aalaw For me it seems to work fine:  Screenshot.png

2 days ago
Reply
RE: Forum doesn't show account creation option

Please post a url if you want/can.

2 days ago
Reply
RE: Does wpForo version 2.0.5 fix the site crash we had the other day?

Hi, i have no idea what your crash was about, but you must update ALL addons for wpForo to version 3.x, all 4 of them. After that you will have no i...

2 days ago
Page 1 / 92