Notifications
Clear all

[Solved] Jogin failed sometimes

11 Posts
4 Users
0 Reactions
280 Views
Posts: 5
Topic starter
(@greghp)
Active Member
Joined: 1 month ago

Hi everybody,

For some time, it was complicated to connect to the forum with customize url...

the login and password don't  work at times but it works finaly again after a few hours...the forum URLs are excluded from the cache.

secupress works fine with wp foro and i have desactivated captcha.

All works fine to login with WordPres url...it dont works only connection wp foro.

Thanks for help

 

10 Replies
Sofy
Posts: 4482
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi,

Please provide the forum URL so we can check the issue.

Posts: 5
Topic starter
(@greghp)
Active Member
Joined: 1 month ago

Hi,

This is the forum url : https://mx5passion.com/forum/

Thanks for help

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4482

@greghp

It would be better to show the issue with screenshots or videos for clarity. However, we think that the issue might be associated with CDN or server-side caching. If you have CDN or server-side caching, please ensure they are set up correctly.

Posts: 5
Topic starter
(@greghp)
Active Member
Joined: 1 month ago

Hi,

No cdn works with the website.

Url exclue from cache :

/wp-login
/community/
/forum/(.*)
/participant/(.*)
/sign-up/(.*)
/sign-in/(.*)
/change-password/(.*)
/connexion/

error message (please look the screen)

Thanks for help

dimalifragis
Posts: 2610
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Just remove caching from wpForo.

 

<!-- This website is like a Rocket, isn't it? Performance optimized by WP Rocket. Learn more:  https://wp-rocket.me  - Debug: cached@1715705795 -->
Page 1 / 2