Admin
Support Team
Topics: 0 / Replies: 4057
Reply
RE: Entire site crashes after 1.9.5

This issue doesn't have any relation to wpForo plugin. The issue comes from the bp-profile-search plugin. Please deactivate the plugin, then naviga...

1 year ago
Forum
Reply
RE: Foro "moves" in Mobile devices as Admin

@jesus, Use this CSS code: @media (max-width:767px){ #wpforo #wpforo-wrap .wpf-post-create .mce-container-body .mce-container .mce-container-b...

1 year ago
Forum
Reply
RE: How to stop profile spam?

@st7878, Use this one: add_filter('wpforo_before_update_profile_fields', function($profile_fields){ if( wpfkey($profile_fields, 'signature') )...

1 year ago
Reply
RE: 1st load layout issue

@jms, It seems you're using some cache plugin on your website. If so please explain the wpForo pages from the plugin settings. More info here:/p>

1 year ago
Reply
RE: Widget wpForo Recent Posts does not work well

@st7878, Please delete all kind of caches (website, forum, browser) before checking.

1 year ago
Reply
RE: How to edit profile location select box

@spidiman, You can use the solution provided here:/p>

1 year ago
Reply
RE: Foro "moves" in Mobile devices as Admin

We're not able to login to your forum via the details you've sent. Please check and make sure they are available for regular users.

1 year ago
Forum
Reply
RE: CPT count in Blog Activity Data

Hi @jarruego, Please follow the steps below: 1. Customize the wp-content/plugins/wpforo/wpf-themes/classic/profile-home.php file as described in t...

1 year ago
Reply
RE: Social-Media Sharing Configuration

@st7878, We'll discuss this with our team and let you know asap.

1 year ago
Reply
RE: Wish sort by Registered Date

@st7878, We're really sorry, but wpForo doesn't have such a feature yet.

1 year ago
Reply
RE: Foro "moves" in Mobile devices as Admin

@jesus, Sure I've corrected the post.

1 year ago
Forum
Reply
RE: Not able to use any of the tools (such as like, solved, approve, delete, etc.) in a post

Hi @jnew, This is a plugin or theme conflict for sure. You should deactivate the plugins/theme one by one and check after each deactivation to find ...

1 year ago
Reply
RE: Foro "moves" in Mobile devices as Admin

@jesus, Please register some new testing user and send the user's login details with your forum URL to info[at]gvectors.com email address.

1 year ago
Forum
Reply
RE: Public Forum & Forums Not Displaying

@stacy, I may also suggest you attentively read this FAQ:/p> Here Robert explained how the wpForo user permission system works.

1 year ago
Reply
RE: Disabling Add Topic option

@wearethe99, Sure it's possible. You can create new Forum Access with unchecked "Can create topic" checkbox, the rest of the CANs you can configu...

1 year ago
Page 1 / 271