Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Add Topic -> "Please Insert Required Fields!" Error

26 Posts
5 Users
0 Likes
7,870 Views
fastertomaster
Posts: 19
Topic starter
(@fastertomaster)
Active Member
Joined: 2 years ago

Hello, hope all well.

I'm running WP Foro 1.7 (classic theme) and I've recently started getting a "Please Insert Required Fields!" error whenever I try and create a new topic.

There are no errors showing in any of the debug tabs in the forum tools. My host isn't catching any PHP errors. I've tried totally clearing all caches. I've tried totally disabling all cacheing plugins. I've tried disabling all my WP Foro add-ons... no luck...

I'm still able to reply to existing topics, I just can't seem to add new ones.

Any quick thoughts/insights on how to fix/diagnose this?

Thanks, Arthur

25 Replies
Robert
Posts: 9265
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @fastertomaster,

Please leave a screenshot of the topic editor. And please try to disable other plugins and test it again.

Reply
fastertomaster
Posts: 19
Topic starter
(@fastertomaster)
Active Member
Joined: 2 years ago

Hello! Here's a screenshot of the error message.

 

And here's one of the topic editor.

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 9265

Thank you @fastertomaster,

have you tried to disable other plugins and delete all caches? Please leave your forum URL.

 

Reply
fastertomaster
Posts: 19
Topic starter
(@fastertomaster)
Active Member
Joined: 2 years ago

Hey Robert - could you ping me an email on arthur[at]fastertomaster.com

I'll send you the details and set you up with access. It's a closed community.

Thanks for your help. A

 

P.s., Have deleted and disabled all caches with no luck. There are 74 plugins on the site, I'd rather narrow down the problem than go brute force.

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 9265

@fastertomaster,

Just check your JS errors and fix them. It seems the problem comes from JS errors. Just Press F12 and go to Console tab and check JavaScript errors.

 

Reply
fastertomaster
Posts: 19
Topic starter
(@fastertomaster)
Active Member
Joined: 2 years ago

Hey Robert - No JS errors either before, or after topic submission...

 

Reply
Page 1 / 3
Share: