Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] After clicking to edit a post returns the editor empty

9 Posts
2 Users
2 Likes
615 Views
vynnus
Posts: 13
Topic starter
(@vynnus)
Active Member
Joined: 3 years ago

Tried all combinations of editing permissions in Topic & Posts, but no success.

Please give it a try below or tell me how to share my admin user so you may see by yourself

https://entreganobrasil.com.br/forum/

FYI: I Have SG Optimizer plugin installed.
All minify, combine and defer options enabled.

Do I need to exclude some js from one of these options?

Also, there's nothing in the Tools / Errors and Problems / Debug tab.

And I see a limited number of icons (bold, italic, underline and hyperlink).
Even having Visual Editor option enabled.

8 Replies
Alvina
Posts: 1872
Moderator
(@alvina)
Member
Joined: 3 years ago

Hi @vynnus,

There is no such issue on our test website.

It seems there is a plugin conflict. Could you please deactivate all plugins, keep activated only wpforo and check again. If the issue still exists, please let us know, otherwise activate the plugins one by one and check after each activation find the problem maker one.

vynnus
Posts: 13
Topic starter
(@vynnus)
Active Member
Joined: 3 years ago

ok, I'll do it

thanks

vynnus
Posts: 13
Topic starter
(@vynnus)
Active Member
Joined: 3 years ago

@alvina it didn't work disabling all plugins, clearing cache and trying in other browser

however if I'm logged in as an admin I can see this error attached in Inspect after all plugins were disabled

vynnus
Posts: 13
Topic starter
(@vynnus)
Active Member
Joined: 3 years ago

after all plugins re-enabled again and logged out as admin the error changes to this one attached in Inspect

Page 1 / 2