Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Editor error

11 Posts
2 Users
0 Reactions
860 Views
Posts: 8
Topic starter
(@jogge)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi
First, thanks for a very nice and good forum
I have a problem with my editor, it´s look weird
I put a images here so can you look and see what i mean.¨

Hope someone can help me here.
Thanks
Jörgen

10 Replies
Sofy
Posts: 4472
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Thank you @jogge,

This is just a small CSS issue with the theme or other plugins. Please register some new testing user and send the user's login details with your forum URL to info[at]gvectors.com email address to allow us to debug the issue and provide a CSS solution for you.   

Posts: 8
Topic starter
(@jogge)
Active Member
Joined: 3 years ago

OK

What is happend with this error

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4472

@jogge,

We're still not able to login to your forum via the login details you've provided. I've found the following support topic: https://wpforo.com/community/general-forums-bug-reports/box-error/

Try the solution provided there. 

Posts: 8
Topic starter
(@jogge)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi

Have send new login into to you

Hope you can fix it

thanks

jörgen

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4472

@jogge,

It's already fixed. We've just added the following CSS code in the "Custom CSS code" textarea, located in the Dashboard > Forums > Settings > Styles Tab.  

#wpforo #wpforo-wrap .wpf-topic-create .mce-container-body .mce-container .mce-container-body .mce-container > div {
      display: flex;
}
Posts: 8
Topic starter
(@jogge)
Active Member
Joined: 3 years ago

OK, sorry to say it is the same as before

 

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4472

@jogge,

Please press Ctrl+F5 (twice) on the forum frontend before checking to reload the updated CSS file. 

Page 1 / 2