Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Lost password is not working please help me

3 Posts
2 Users
1 Likes
715 Views
mddaudul
Posts: 11
Topic starter
(@mddaudul)
Active Member
Joined: 1 year ago

hello admin

i have a website that name is Outdoor Trader. I am using WPforo Forum. But Lost password is not working. i am using Rankmath for SEO but removed it at this moment. and also redirect link is done on the member area... See attachments file. why not working... i am so worried.. please help me..

2 Replies
Robert
Posts: 9707
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 6 years ago

@mddaudul,

I don't see the reason for inserting /lostpassword/ text in the corresponding field of the "Custom Authorization URLs" option. Please remove all texts you've inserted in the three fields, it seems you don't see the purpose and the function of these fields. These fields don't change wpForo login/register/resetpass URLs. They disable them and switch to other plugin login/registration/resetpassword pages. If you don't have such pages, then you should not insert that page URLs. Please read the description of that fields and remove the text you've inserted. Also, please remove the texts you've inserted for redirection fields.

Here is a related topic explained on "login page": https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/this-page-comes-after-clicking-on-the-ad-topic-button-what-to-do/#post-54861

mddaudul
Posts: 11
Topic starter
(@mddaudul)
Active Member
Joined: 1 year ago

Thank You so much .. got it

Share: