Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x "Recent post" link in search engines not sending to said page

14 Posts
2 Users
2 Likes
992 Views
Jesus
Posts: 287
Topic starter
(@jesus)
Reputable Member
Joined: 3 years ago

I could have even suggest if would you like to have a look yourself as "a job" as you know better than anyone what more or less we are talking about - I dont know what you do in real life, I been looking at your profile but obviously says nothing in there.... - I could have even given you login details etc BUT THEN, even in the case that you would match the requirements and that you would be okay with that - there is the language problem where obviously you will not be so much able to "move freely" due to the language limitations that you will find once inside my website where pretty much everything its in Spanish, correct?....

back to you πŸ™‚

Reply
dimalifragis
Posts: 2279
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 3 years ago

@jesus sorry i do not do that kind of job.

Reply
Jesus
Posts: 287
Topic starter
(@jesus)
Reputable Member
Joined: 3 years ago

Thanks. I been looking the net around me town but its going to be almost impossible to find some1 who will understand about all needed thing. On top of that, by the time they understand the problem, they figure out the problem etc... because they will dont know inmediately and they will need to investigate... will cost me a fortune just for them to start understanding what the problem is (not to sorted, just to figure out the problem LOL) if you know what I mean. Or so I think...

Reply
dimalifragis
Posts: 2279
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 3 years ago

You keep changing things all the time. This is the cause of your issues.

Now YOUR TITLES are again half. They were 100% ok a few days ago, after that long topic we had. For exampleΒ 

<title>Grandes Interpretaciones</title>
Reply
Jesus
Posts: 287
Topic starter
(@jesus)
Reputable Member
Joined: 3 years ago

Im not really sure what you are saying Dimalifragis.

All I changed after we finish with that long post was the very title that goes in the "title box" on the WPForum settings for the title which I change from "Foro de Piano" to " Foro de Piano y Pianistas"

I keep checking the titles in the different forum pages "source code" (only place I have knowledge enough to check them) and they, the titles, keep appearing properly and as intended. As far as I know but I could be wrong...

See, so far, what I think it's really confusing me it's that very front page on the statictstics plugin

And my biggest issue is that I cant find my pages directly where they are supposed to show (if they do) in Google

If I could find the pages there I will now for sure how their titles display etc and could act accordingly. Else, meantime, I cant really do nothing just because I dont know how do they work

*what I can see on that screen capture you sent (is cutted so I can see the rest) its no bad for a title

Sorry I'm confused hence I can give you a more firm answer Dimilifragis

Reply
Page 2 / 3