Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Translation issue

7 Posts
2 Users
1 Likes
520 Views
t.niron
Posts: 86
Topic starter
(@t-niron)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

Hello,

I could not translate for the area in the screenshot. I use Loco Translate but I can't find the word there. I could not find it in WPForo settings either. I wonder if I'm missing something?

''You do not have permission to view the content''

Thank you

6 Replies
Sofy
Posts: 4140
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

@t-niron,

Try to translate the phrase via the wpForo phrase system as it's explained here: https://wpforo.com/docs/root/translation/quick-translation-phrases/  

5 Replies
t.niron
(@t-niron)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 86

@sofy Hello,

I followed the directions on the link you gave. I cleared my cache and cdn memory. however, the result has not changed. Is there any other way you can suggest?

Thank you

Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4140

@t-niron,

Have you added the phrase manually or the phrase had not been missed? 

t.niron
(@t-niron)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 86

@sofy Hello,

I added a new line. This phrase was not there

Thank you

Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4140

@t-niron,

Please navigate to Dashboard > Forums > Dashboard admin page, click on the [Rebuild Phrases] admin page then go to phrase list section and try to find and translate the phrase again. 

t.niron
(@t-niron)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 86

@sofy Hello,

The word that wasn't there before is now there 🙂 I removed the line I added myself and updated the current line. Now translated.

Thank you