Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x WPforo menu is not showing up on left hand side of dash board.

6 Posts
2 Users
0 Likes
1,517 Views
Allthingsinspector
Posts: 4
Topic starter
(@allthingsinspector)
New Member
Joined: 5 years ago

I am trying to manage the forum as I have added my first post and need to approve it.  The WPForo menu is not present in the dash board on the left hand side of the screen.  Please help.

I attached a picture to see if it would help show my condition.

Thank you,

Merle

5 Replies
Allthingsinspector
Posts: 4
Topic starter
(@allthingsinspector)
New Member
Joined: 5 years ago

My site is www.allthingsinspector.com if you need to see the forum?

Reply
Robert
Posts: 9715
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

Please navigate to Dashboard > Users > Your Profile admin page, scroll down and find the wpForo Usergroup option. make sure it's set admin.

Reply
1 Reply
Allthingsinspector
(@allthingsinspector)
Joined: 5 years ago

New Member
Posts: 4

Please see attached picture.  The WPforo Menu is still not showing.

Reply
Robert
Posts: 9715
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

Just click on update user data on this page. Also please let me know what WordPress is this? Is this  a multi-site installation?

Reply
Allthingsinspector
Posts: 4
Topic starter
(@allthingsinspector)
New Member
Joined: 5 years ago

Thank you,  I have a profile that superseded my original admin profile.  Not sure how, but I got the forum working.

Thank you,

Merle  

Reply
Share: