Notifications
Clear all

[Closed] wpForo 1.1.2 is released!

29 Posts
6 Users
8 Likes
7,526 Views
yossik
(@1sharonkat)
Reputable Member
 

the "Next" and "Prev" arrows need to be vise versa

The position of the batons is correct, only the direction of the arrows need to be reverse.

Thank you. 

"640K ought to be enough for anybody." - Bill Gates, 1981
http://www.mityaalim.org/community/

 
Posted : 27/02/2017 6:49 am
Gal reacted
chete
(@chete)
Eminent Member
 

Hello,

I have updated and i get this error:

Warning: Illegal string offset 'forumid' in /home/xxxxx/domain.com/wp-content/plugins/wpforo/wpf-includes/class-template.php on line 299

online 300, 301, 303, 304, 305, 306

Regards

 
Posted : 27/02/2017 10:06 am
Robert
(@robert)
Support Team Admin
Topic starter
 
Posted by: chete

Hello,

I have updated and i get this error:

Warning: Illegal string offset 'forumid' in /home/xxxxx/domain.com/wp-content/plugins/wpforo/wpf-includes/class-template.php on line 299

online 300, 301, 303, 304, 305, 306

Regards

We just updated wpForo files without new version. Please try to deactivate wpForo (not uninstall) then delete plugin then search and install it again.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 27/02/2017 11:47 am
Robert
(@robert)
Support Team Admin
Topic starter
 

Hi Gal and yossik,

most of RTL related issues have been fixed. Almost all font-awesome icons support RTL as well. We just updated wpForo plugin directory without new version release. Please deactivate wpForo (not uninstall), then delete plugin, then search and install it again.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 27/02/2017 12:49 pm
chete
(@chete)
Eminent Member
 

Hello Robert, after seeing the error, I reinstalled version 1.1.1.

Now update? Or uninstall before?

 
Posted : 27/02/2017 4:17 pm
Robert
(@robert)
Support Team Admin
Topic starter
 

You've installed wpForo 1.1.1 on wpForo 1.1.2 database, it's not good. Please backup the database and do a simple update.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 27/02/2017 4:31 pm
chete
(@chete)
Eminent Member
 

I have backup of database and folders of plugin 1.1.1

I upgraded to version 1.1.2 and error.

I deleted the folder the plugin 1.1.2 and copied the backup folder from 1.1.1. He has not given me any error.

 

 
Posted : 27/02/2017 6:47 pm
Robert
(@robert)
Support Team Admin
Topic starter
 

You forget to copy the error and leave it here. I don't think it's the same. We don't see the error in any test website and don't have other reports so we can't suggest any solution. The only way we can check it and try to fix this site specific issue is having screenshots of the error. We even don't know where exactly you see this error.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 27/02/2017 7:11 pm
antonM
(@antonm)
Estimable Member
 

Option "Enable admin bar for users" not works properly. The guests see empty admin bar. I commented back add_action('init', 'wpforo_user_admin_bar'); in wpf-hooks.php.

 
Posted : 27/02/2017 9:35 pm
antonM
(@antonm)
Estimable Member
 

Top menu has a big left border on hover. Please add to style.css:

#wpforo #wpforo-wrap #wpforo-menu li {
    float: left;
}
 
Posted : 27/02/2017 9:56 pm
yossik
(@1sharonkat)
Reputable Member
 

It is fixed !

Thank you,

"640K ought to be enough for anybody." - Bill Gates, 1981
http://www.mityaalim.org/community/

 
Posted : 28/02/2017 12:40 am
yossik
(@1sharonkat)
Reputable Member
 

The direction of the icon for RTL was not fixed as promised 🙁

It is fixed !

Thank you,

"640K ought to be enough for anybody." - Bill Gates, 1981
http://www.mityaalim.org/community/

 
Posted : 28/02/2017 12:46 am
chete
(@chete)
Eminent Member
 

Hello,

The error was produced by the layout folder in the child-theme path. I deleted it and it no longer shows any errors.

Regards

 
Posted : 28/02/2017 10:14 am
Robert
(@robert)
Support Team Admin
Topic starter
 

This was mentioned in 1.1.2 version Changelog as Important:

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 28/02/2017 10:21 am
Page 2 / 2
Share: