stan1z
@stan1z
Trusted Member
Topics: 11 / Replies: 22
Reply
RE: Partially doesn't work

@dimalifragis Thank you very much, the issue was that plugin JQuery Updater was currupted. I reinstalled it and wpForo began to work normally.

2 years ago
Topic
Replies: 2
Views: 445
Reply
RE: Social Login - different behaviour on test and live version

OSL support discovered the problem. It is Akismet integrated with wpForo. It puts his hidden input to the place of source code where social buttons sh...

4 years ago
Reply
RE: Social Login - different behaviour on test and live version

No exteranal cache for any WP Foro pages. Thanks, I'll write to OSL support.

4 years ago
Reply
RE: wpForo slows site - useless wp_posts calls

@robert, Yes, I have test.* version of my site. I disabled all plugins except wpForo and Query Monitor - the problem remained. Still slow "wpForo"...

4 years ago
Reply
RE: wpForo slows site - useless wp_posts calls

As for lookback issue, I don't now how actually locate it. I've installed Site Heath plugin, it reports: Your site couldn't complete loopback requ...

4 years ago
Reply
RE: wpForo slows site - useless wp_posts calls

@robert The URL of the page is DB is MySQL 5.7.22 (InnoDB is on) The report of Query Monitor regarding functions of this slow queries: WP_Que...

4 years ago
Reply
RE: wpForo slows site - useless wp_posts calls

Screen #2 - part of slow queries list q_wpforo2.png Screen #3 - wpForo deactivated. The page generates during just 1,58 seconds (red strip on top...

4 years ago
Topic
Reply
Topic
Replies: 2
Views: 784
Reply
RE: Limit length of link text?

@alvina, thanks for discovering the problem. I've fixed it by adding "width: 730px" to "#wpforo #wpforo-wrap .wpforo-post .wpforo-post-content" in sty...

4 years ago
Topic
Replies: 2
Views: 823
Topic
Replies: 1
Views: 1004
Page 1 / 3