Notifications
Clear all

[Solved] Unapprove not working

7 Posts
2 Users
0 Likes
763 Views
Posts: 8
Topic starter
(@donalisa-santos)
Active Member
Joined: 5 years ago

When clicking on unapproved in the Topic and Moderation it’s not working it says No item found. Yes there was an category that I had reported and the icon Forum and Moderation to the left side still has number 1 on it when clicking those 2 icon those number 1 won’t go away as well. How do I resolve this issue? Thank you.

6 Replies
Sofy
Posts: 4322
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @donalisa-santos,

Could you please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address to allow us to check the issue?

3 Replies
(@donalisa-santos)
Joined: 5 years ago

Active Member
Posts: 8

@sofy

Thanks I have sent you an invite.

Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4322

@donalisa-santos

Please change the usergroup of the user with info[at]gvectors.com email address to admin and let us know.  Currently, the user has a registered usergroup. 

(@donalisa-santos)
Joined: 5 years ago

Active Member
Posts: 8

@sofy

Ok if you were referring to the forum access where I had User group that has been changed to info@gvectors.com 

If not can you please let me know specially where to change it? 

Posts: 8
Topic starter
(@donalisa-santos)
Active Member
Joined: 5 years ago

Thank you for your help I had played with the moderator settings to disable and enable now all is working. Somehow it fixed itself. 😀 

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4322

Thank you for letting us know Donalisa Santos,

Glad to hear that the issue is solved.