Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Captcha V3

12 Posts
5 Users
2 Likes
1,197 Views
rik
Posts: 27
 rik
Topic starter
(@rik)
Eminent Member
Joined: 5 years ago

Upon request of the provider I had to activate Re-Captcha on the whole website.
Initially I had activated Captcha V2 vithout any problems but the users complained of having to select every time the various images not very "sharp".
So I activated Captcha V3 and it works perfectly on the whole website except for the forum.
In the forum when you write a new message and you press "Add Reply" after a few seconds a red error message appears in the upper right corner and all the text that was written disappears and you have to write it again.
Only if you save the text of the message in the clipboard and after the error you paste the text again and press "Add Reply" a second time, the green message appears at the top right and the post is saved.
I have already reported this to Re-Captcha and I think they have turned my report over to you.
However, the problem has not been solved and since it only concerns WpForo (no problems with forms, blogs or shop) I write directly to you.

Thanks!

11 Replies
dimalifragis
Posts: 1813
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 3 years ago

Not related, still you have an error:

 

Uncaught TypeError: e is null

https://c0.wp.com/p/jetpack/10.3/_inc/build/widgets/eu-cookie-law/eu-cookie-law.min.js: 2" role="listitem">    r https://c0.wp.com/p/jetpack/10.3/_inc/build/widgets/eu-cookie-law/eu-cookie-law.min.js :2

eu-cookie-law.min.js:2:1564

Reply
Chris
Posts: 2350
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 1 year ago

@rik,

I have tested your website and didn't get any problems with the reCAPTCHA, is the problem solved?

Reply
rik
Posts: 27
 rik
Topic starter
(@rik)
Eminent Member
Joined: 5 years ago

Thank you so much for the quick "For testing" & "testing" done and the feedback.
Unfortunately, I still have the problem.
I have it when I reply on the forum and some users on the forum also report it.
Other users don't report the problem but I don't know if they don't because they don't feel like posting or because they don't have the problem.
Maybe it could be due to the account used?
Could there be differences between account and account, between IP address and IP?
I, for example, who always reply using the same account customercare@msh-electronics.com, always have the same problem.

Reply
3 Replies
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 1 year ago

Support Team
Posts: 2350

@rik,

wpForo doesn't have now reCAPTCHA 3, but it is in our to-do list for wpForo 2.0 version, so you need to contact the plugin/theme support team whose product you are using, or you can use reCAPTCHA 2  until wpForo 2.0 version update.

Reply
rik
 rik
(@rik)
Joined: 5 years ago

Eminent Member
Posts: 27

@chris We hope that wpForo 2.0 with reCaptcha 3 compatibility will be released soon.
Since we deactivated reCaptcha 3 (reCaptcha 2 quizzes are too annoying for users, and anyway it doesn't work as explained below) we spend our days deleting new Spammers threads (thankfully the threads are unapproved) and deactivating spammer users who have registered from user list. Can't take it anymore!

Reply
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 1 year ago

Support Team
Posts: 2350

@rik,

wpForo 2.0 will be released in First Half of 2022.

Please check this FAQ topic about spam, there is huge information, which will be helpful for you.

Reply
rik
Posts: 27
 rik
Topic starter
(@rik)
Eminent Member
Joined: 5 years ago

Thank you.

Even with ReCaptcha 2, the current WpForo (1.9.9.1) has problems:
The feature that disables the "Add Reply" button until the Captcha graph is solved, doesn't work!

You can write a very long message and absent-mindedly press "Add Reply" without having solved the captcha and the whole message will be inexorably deleted!

Do you have an approximate date of when you expect wpForo 2.0 to be released?

Reply
Page 1 / 2