Content editor not ...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Content editor not showing

8 Posts
3 Users
1 Likes
982 Views
Mike87
Posts: 4
Topic starter
(@mike87)
New Member
Joined: 1 year ago

Hello 

The problem is that the content editor isntn showing on my wordpress wpforo 
there is no textfield and no tools

I hope somebody knows a solution 

thanks 
Mike

Topic Tags
7 Replies
Chris
Posts: 2405
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 1 year ago

Hi @mike87,

change the theme on your website to Shuttle Business, let us know the results.

Reply
Mike87
Posts: 4
Topic starter
(@mike87)
New Member
Joined: 1 year ago

Same problem, no editor,   

Reply
1 Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 3 years ago

Noble Member
Posts: 1830

@mike87 Also i can test with F12 when logged in and editing. Try to press F12 during that and check for issues/errors in your browser console.

Reply
dimalifragis
Posts: 1830
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 3 years ago

You have some issues, press F12 to check them and fix them. It could be the source of your issues.

 

GET https://netzwerk-helden.comjs/wp-emoji-release.min.js?ver=5.8.2 net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED
c @ (index):40
(anonymous) @ (index):40
(anonymous) @ (index):40

 

Uncaught TypeError: Property 'handleEvent' is not callable.

Reply
Mike87
Posts: 4
Topic starter
(@mike87)
New Member
Joined: 1 year ago

okey seems to be there is a / missing in URL and because of that isn't loading the .js. 
The question, how is the solution.
Anybody some ideas?

Reply
1 Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 3 years ago

Noble Member
Posts: 1830

@mike87 When in the Editor page and logged in, press F12 to see ANY js or other errors.

If there aren't any, try to disable some plugins to find the conflict.

Reply
Page 1 / 2