Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Critical issue setting Read Only permissions

4 Posts
2 Users
1 Likes
527 Views
Posts: 4
Topic starter
(@tarik)
Active Member
Joined: 1 year ago

Hello,

I think I'm having a serious issue with permissions (my Wpforoinstallation).

I followed the steps advised on: https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/how-do-i-lock-a-category/#post-54319

I have few user groups to whom I want to give Reply only permissions in the forum, but It's not working even if I followed the steps in the upper post!!??

 

NB: You can see attached the pic attached of the forum access permission I created and named: Reply only.

Then in Forum> Forum > Categories and Forum 

I selected the "Reply Only" autorisation to this specific user group.

But When I tested it: 2 users from this group can't have access to the topics!!

What is wrong here??

What am I missing??

wpForo Version
1.9.9.1
WordPress Version
5.8.2
7.4.27
8.0.27
3 Replies
Posts: 4
Topic starter
(@tarik)
Active Member
Joined: 1 year ago

the  other pic of my Forum autorisation is attached.

Thank you for your quick support!

Tarik.

1 Reply
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2751

Hi @tarik,

Set the same forum access in Forum Permissions field for that usergroup in the Category and in the Forum. How I see in the attached screenshot, you have set the forum access in the Category, also set the same forum access for the same usergroup in the Forum.

Posts: 4
Topic starter
(@tarik)
Active Member
Joined: 1 year ago

Thank you Chris.

This information was nowhere in the documentation and even in the former posts (such as the URL I included above).

Thank you again!