Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Edit function is broken on my site

4 Posts
3 Users
0 Likes
1,758 Views
Posts: 1
Topic starter
(@mariusnexus)
New Member
Joined: 8 years ago

When I try to edit my posts I just get stuck with the loading pop-up. My site URL is wearenex.us

I searched this forum and found a user with a similar issue. Any ideas on how to fix this? This forum is SO much better than BBpress but this problem is making it not work well for us.   https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/cannot-edit-posts-or-topics-not-locked/

Edit: Something else I wanted to add...It DID allow me to edit a few times before it started doing this, so the functionality wasn't broken until the 3rd or 4th edit attempt. 

3 Replies
Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi mariusnexus,

all works fine, we just tested (5 times). It may be local PC/caching issue. We didn't find any problem. Use other PC/Browsers when you testing this.

Our test, video: http://screencast.com/t/IXtJFxZVFpQ

Posts: 6
(@modeone)
Active Member
Joined: 8 years ago

I had the same issue with imported users from phpbb. What worked for me: Change the user role of a user with problems to moderator and then change it back to whatever roll you want to use.
Good luck!

Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

It seems the forum permissions are not set correctly. Or The user's usergroup (you use) is attached to incorrect set access role.I'd recommend totally uninstall (if your don't have any data yet) and install it again.