Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Homepage and Main Forum page are not reflecting the same things

8 Posts
2 Users
0 Reactions
1,357 Views
Posts: 13
Topic starter
(@foodiemike2)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

Hi, my forum was set up to be my homepage as per the documentation.
However, when signed out, on the homepage, I do not see all of the posts and one admin user shows and "anonymous" and the other is not present at all:

https://forums.gardenerspath.com/

But when I go to the actual forum page, both users are present posts are back in each of the forums.

https://forums.gardenerspath.com/community/

Look for posts by users Mike Quinn and Adam Wertz (both Admin users).

No cache running on the forum other than Sucuri which has cache turned off except for things like images since this feeds into their CDN.

I've cleared browser caches, Sucuri cashes, multiple CTL F5, Forum caches, User Sync, multiple browsers (Edge, Chrome, Mozilla) and private browser windows. And two different computers.

Any help would be greatly appreciated.

7 Replies
Alvina
Posts: 1867
Moderator
(@alvina)
Member
Joined: 5 years ago

Hi @foodiemike2,

In case if you want to use the wpForo as a Stand-alone forum on the front-end, you just need to enable the “Turn WordPress to wpForo” option. The option is located in the Dashboard > Forums > Settings admin page. The base path of the forum page will be the home page.

...one admin user shows and "anonymous" and the other is not present at all:

It seems there is a cache issue. So please delete all caches and press CTRL+F5(twice) on the frontend, then go to the Dashboard > Forums > Dashboard admin page click on "Rebuild Threads", "Rebuild Phrases", "Delete Phrase Cache" and "Delete All Caches" button and check again.

Posts: 13
Topic starter
(@foodiemike2)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

Hi Alvina, I don't want the Stand-alone forum look. I want congruent sidebars with the main site.

Therefore I used these instructions: https://wpforo.com/docs/root/getting-started/forum-page/set-forum-on-home-page/

I've cleared caches and and clicked all of those buttons many, many times.

In Sucuri, at their lowest cache level, it states "The following file extensions are cached regardless of the caching level: js, css, png, jpg, swf, jpeg, svg, gif, ico, txt, mp4, mp3, pdf, woff, ttf, thumb.

Posts: 13
Topic starter
(@foodiemike2)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

So I excluded the following JS (include JS for User Custom Fields, Advanced Attachments, Private Messaging, and wpForo Emoticons) from Sucuri's cache but no change:

/wp-content/plugins/wpforo/wpf-admin/js/backend.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-admin/js/deactivation-dialog.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/ajax.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/frontend.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/ajax.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/snfb.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/tinymce-code.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/tinymce-emoji.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/tinymce-link.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/tinymce-pre.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-assets/js/tinymce-spoiler.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpf-themes/classic/phrases.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/assets/js/admin.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/assets/js/attach.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/assets/js/wpfa-jquery.fileupload-ui.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.blueimp-gallery.min.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.fileupload-audio.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.fileupload-image.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.fileupload-process.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.fileupload-video.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/jquery.fileupload.js
/wp-content/plugins/wpforo/wpforo-advanced-attachments/wpf-third-party/file-uploader/js/load-image.all.min.js
/wp-content/plugins/wpforo-emoticons/assets/emoticons.js
/wp-content/plugins/wpforo-emoticons/assets/admin.js
/wp-content/plugins/wpforo-emoticons/assets/lity.js
/wp-content/plugins/wpforo-polls/assets/js/poll.js
/wp-content/plugins/wpforo-private-messages/assets/js/pm.js
/wp-content/plugins/wpforo-user-custom-fields/assets/js/backend.js
/wp-content/plugins/wpforo-user-custom-fields/assets/js/fields-importer.js
/wp-content/plugins/wpforo-user-custom-fields/assets/js/formbuilder.js
/wp-content/plugins/wpforo-user-custom-fields/assets/js/frontend.js
/wp-content/plugins/wpforo-user-custom-fields/assets/js/shortcode.js

I also excluded a few more things such as:

/wp-content/plugins/wpforo/wpf-themes/classic/colors.css and

  /wp-includes/js/jquery/jquery.js
  /wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js
  /wp-includes/js/utils.min.js
  /wp-includes/js/plupload/moxie.min.js
  /wp-includes/js/plupload/plupload.min.js
  /wp-includes/js/json2.min.js
Posts: 13
Topic starter
(@foodiemike2)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

I suppose I could redirect https://forums.gardenerspath.com/ to https://forums.gardenerspath.com/community/ as I don't need two pages showing the same thing, but I'm concerned that there's something else jacked up.

Page 1 / 2