Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Issue on register - Kept request password

6 Posts
2 Users
0 Likes
673 Views
zydarcheong@gmail.com
Posts: 3
Topic starter
(@zydarcheonggmail-com)
New Member
Joined: 3 years ago

The register on my website just kept request password. 

https://www.novastar.tech/support/forum/?wpforo=signup

No matter what password I enter, it just ask me to enter a password.

Topic Tags
5 Replies
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

Hi @zydarcheonggmail-com.

Thank you for using wpForo and for contacting us. 

Yes, I see the issue. Now we're going to check the issue. I'll update the topic asap. 

Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

@zydarcheonggmail-com,

It seems, there is some additional plugin that caused this issue. Please deactivate the other plugins and check again. If it works, enable the plugins one by one and check after each activation. 

zydarcheong@gmail.com
Posts: 3
Topic starter
(@zydarcheonggmail-com)
New Member
Joined: 3 years ago

thx so much for your help. A login plugin caused the problem. After I disactive it, problem been solved.

 

But there is another problem about loing, the reCaptcha is always failed on every page.

2 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@zydarcheonggmail-com,

Please leave your forum URL to allow us to check it. 

zydarcheong@gmail.com
(@zydarcheonggmail-com)
Joined: 3 years ago

New Member
Posts: 3

The problem has been solved, after I diactive the protection function of Jetpack.

 

Thanks for your help!

Share: