Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Like and quote button dosnt work on mobile

7 Posts
2 Users
0 Likes
814 Views
Vít Hofman
Posts: 138
Topic starter
(@vit-hofman)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

Hello, Like and Quote button dosnt work on mobile device - android tested.

See picture...

6 Replies
Vít Hofman
Posts: 138
Topic starter
(@vit-hofman)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

I talk about Threaded layout by the way.

Reply
Robert
Posts: 9278
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 6 years ago

I see nothing is work there, the editor is also crashed. It seems you still using cache and optimizer / minifier plugins on wpForo pages. Please reset and delete all kind of caches, then do it again, then press Ctrl+F5 on forum fronted on PC. For mobile, I've already mentioned many times that mobile browsers have hard caches, you should use private sessions to avoid Browser cache, or you should navigate to Browser Settings > Privacy and remove all data to reset it. So you'll not see any fixes or changes if you still use the same mobile browser tab.

In other words, all works fine, this is your mobile browser cache issue or you still use the cache plugins forum forum page.

Reply
3 Replies
Vít Hofman
(@vit-hofman)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 138

have deleted all plugins - there is no cache plugin on the web or autooptimize plugin. I deleted the rules for gzip from htacces. I deleted all the caches. Still not much.
Button does not work and text editor sometimes loads, sometimes not.

Is it possible that these plugins left behind some impact?

Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 9278

As I said above, this is an issue from checking side not from working side. You should open and use a new private session browser tab in mobile after every change you do. in PC you should press Ctrl+F5 each time before checking any change.

Reply
Vít Hofman
(@vit-hofman)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 138

I understand that this is a problem between wpForo and the divi template. If I switch to twenti ninteen template, then the buttons will work.
I don't suppose you have a solution for me, do you?

Can you recommend a wp template for wpForo?

Reply
Robert
Posts: 9278
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 6 years ago

@vit-hofman,

I'd recommend disable cache and optimizer plugins. Press Ctrl+F5 on forum front-end and start checking JavaScript Errors in console. Go to the page you have that problem, press F12 and navigate to Console tab. There you can find all errors and find the JS file which generates it. The JS file path says it's come from plugin or from theme. Having this information will help to fix such problems ad conflicts very easy.

Reply
Share: