Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Notification Title Blank & Profile Pics

7 Posts
2 Users
0 Likes
2,388 Views
Posts: 3
Topic starter
(@denzle)
Active Member
Joined: 6 years ago

Hi,

I have a few issues with this plugin...

We have it integrated with BuddyPress and when a reply to a Forum post it shows in the notifications but the title is blank.

Also every profile on the forum seems to change their Profile Picture when i the Admin change mine.

So whatever i change my Profile Pic to it changes everyone elses.

If anyone could help me out with these issues that would be great, Thanks

Topic Tags
6 Replies
Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

The same issue with Blank Titles was mentioned in this topic. And that was conflict with Wp-Ulike plugin. if you don't use this plugin, please deactivate other plugins and test again.

https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/whats-wrong-with-buddypress-notifications-integration/#post-16960

Also every profile on the forum seems to change their Profile Picture when i the Admin change mine.

Where are you changing it (dashboard, forum profile, buddypress profile)?

2 Replies
(@denzle)
Joined: 6 years ago

Active Member
Posts: 3
Posted by: Robert

The same issue with Blank Titles was mentioned in this topic. And that was conflict with Wp-Ulike plugin. if you don't use this plugin, please deactivate other plugins and test again.

https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/whats-wrong-with-buddypress-notifications-integration/#post-16960

Also every profile on the forum seems to change their Profile Picture when i the Admin change mine.

Where are you changing it (dashboard, forum profile, buddypress profile)?

Buddypress profile

Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503
Posted by: Denzle
Posted by: Robert

Also every profile on the forum seems to change their Profile Picture when i the Admin change mine.

Where are you changing it (dashboard, forum profile, buddypress profile)?

Buddypress profile

Then this is not wpForo issue. You should contact to BuddyPress support team. Also this maybe you active theme issue. Try it on a fresh installation. In both cases all problem comes from other plugins or from the active theme. They cannot be fixed from wpForo side.

Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Any feedback on the first issue? How about the blank titles?

1 Reply
(@denzle)
Joined: 6 years ago

Active Member
Posts: 3
Posted by: Robert

Any feedback on the first issue? How about the blank titles?

i disabled most of the plugins and no change unfortunately

Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

There is no other solution for that, This is 100% plugin conflict and you should do more test and checks. There is no any problem from wpForo side. Make sure all plugins are disabled. And test it many time. This maybe cache issue and you don;t see the result. You can install a fresh WP/wpFoor/BP and see that it works fine. This also can be theme conflict, change the theme also and test it.