Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Password reset not working

10 Posts
3 Users
1 Likes
660 Views
Ansen
Posts: 23
Topic starter
(@ansen)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

When I click on password reset I get a email but the [user_login] is empty. The [set_password_url] shows the url but the variable rp_login= is also empty.

I'm using Version 1.7.4 

 

Thank you

9 Replies
Ansen
Posts: 23
Topic starter
(@ansen)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

I have disable all the other plugins but I'm still not getting a value for [user_login] in the emails.

Reply
Ansen
Posts: 23
Topic starter
(@ansen)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

Disregard, I was trying to use OceanWP Popup plugin and it does not work with WPforo. 

Reply
1 Reply
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 1872

@ansen,

Please navigate to the Dashboard > Forums > Settings > Emails admin page, find the "Reset Password Emails" section and make sure the [user_login] shortcode is there. See the screenshot below: 
Also please leave the example URL to allow us to check it.

Reply
Ansen
Posts: 23
Topic starter
(@ansen)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

I have stopped using the Oceanwp Pop Plugin and I am still not able to login after a new registration takes place. I'm getting a invalid key error message in the top right. Here is the process I follow.

1. New registration here: https://www.vinow.com/wwwtalk/?foro=signup

2. I receive the email confirmation in gmail with the link. I see values for both rp_key and rp_login.

3. Clicking on the link brings be to the following url: https://www.vinow.com/wwwtalk/?foro=resetpassword including both rp_key and rp_login values.

4. I input a new password into the fields and submit.  I then get the invalid key error and I am unable to login.

 

If I now go to https://www.vinow.com/wwwtalk/?foro=lostpassword it send me a new email and this allows me to set a new password and it works.

Thank you

 

 

 

 

Reply
2 Replies
Ansen
(@ansen)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 23

@Alvina I'm still having a problem with a invalid key when registering. Any idea what is causing this?

Thank you

Reply
Ansen
(@ansen)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 23

@Alvina @Robert I have updated to the newest version but I'm still getting a invalid key when trying to register a new user.

Reply
yuyurac
Posts: 1
(@yuyurac)
New Member
Joined: 3 years ago

Are you try to do it in another explorer? delete cookies?

I had the same issus and I fixex like this

Reply
2 Replies
Ansen
(@ansen)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 23

@yuyurac I have done that but still getting the invalid key error. The   https://www.vinow.com/wwwtalk/?foro=resetpassword url does not work when registering but if I reset the Password using https://www.vinow.com/wwwtalk/?foro=lostpassword   it works. 

Reply
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 1872

@ansen,

I apologize for the late response.

Please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address. I'll ask the developers to check it for you.

Reply