Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] resources are formatted as page link

10 Posts
3 Users
0 Reactions
4,308 Views
Bastbra
Posts: 24
(@bastbra)
Eminent Member
Joined: 5 years ago

I can see the pictures, too. Maybe you can delete the cookies of your browser...

Posts: 1159
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

It seems as if, some of the images in posts, will no open in a new window, and those ones are not causing me problems. 

The images that open in a new window seem to be the issue.

I have found, that all of my feature images on main posts, that have been crossed blog posted, of to the forum, are all acting like this, so remove the cover pic cross over might be a good option for now.

I think, I need to find a way to stop forum attachments being opened in a new window when they are clicked. Any ideas on how to do this as a whole, becuase there are 700 images i have to fix other wise.

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4476

@percysgrowroom

Please record a video with the issue. 

Posts: 1159
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

Ive turned off cross blog posting with the cover image, those feature images were coming up formatted as page links

Instead of the pictures being read as a forum attachment, they are registering as wordpress attachment because i save them in my attachment library? 

(broke this link so it doesn't come as a pic)

ht...tps://i1.wp.com/percysgrowroom.com/wp-content/uploads/wpforo/attachments/1083/771-20190702172610.jpg

Im not sure whats going on TBF sofy, its juts something Semrush is telling me to sort out. Ill leave it, it doesn't seem like a massive issue

Page 2 / 2