Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Table missing from database - wpforo causing error codes

18 Posts
4 Users
0 Likes
1,085 Views
Anonymous20
Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

@jibjabchat

it is not wpForo plugin that did some damage as you repeatedly say. Your database has crashed for some reason, apparently due to some hosting issue.

Your hosting can restore a backup, can't they? Do you keep backups?

Reply
jibjabchat
Posts: 10
Topic starter
(@jibjabchat)
Active Member
Joined: 3 years ago

they restored the back up yes but wpforo is still causing problems.  I have even deleted wpforo and added it back and its still creating error codes when i activate it.  

Yes I also kept back ups but every time I put wpforo on it crashes the whole site.

My hosts have looked into it and say there is no issue other than wpforo causing the problem.

 

The only reason i am 'repeatedly saying it' is because the other plug ins work ok and its only wpforo that is creating the error codes on the site.

 

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

ok.

If you delete wpForo plugin does your site load without errors?

wpForo crashes because it doesn't find any database tables of his own.

As for they replies you get from your hosting support, yeah, i also give them to customers sometimes when i have no idea what happened and i do not have a recent backup.

 

Reply
jibjabchat
Posts: 10
Topic starter
(@jibjabchat)
Active Member
Joined: 3 years ago

I am showing you another screenshot of the site after i have activated wpforo and hope you can assist me.

Reply
jibjabchat
Posts: 10
Topic starter
(@jibjabchat)
Active Member
Joined: 3 years ago

yes it does it loads fine without any errors when i remove wpforo.

Reply
Page 2 / 3
Share: