Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] The Search button does not click. (with Topic Custom Fields addon)

3 Posts
2 Users
0 Reactions
482 Views
tayo
Posts: 42
 tayo
Topic starter
(@tayo)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Here's the situation.
I activated Topic Custom Fields addon.
Also, I have completed and activated the settings that apply only to the selected forum A.
Then, 'Filter by custom fields' began to appear active on the search page. (attached image)
I entered a search word and clicked the search button. However, it was not clicked.

I was able to check two things in this situation.

One is that disabling Topic Custom Fields Addon will make search work normally.
On the other hand, I selected all the required options for 'Filter by custom fields', and the button was clicked.

Can you check this problem?

Also, I would like to deactivate 'Filter by custom fields' on the search page.
What code should I insert into my child's theme file(funtion.php)?

Thank you for your help.

 

2 Replies
tayo
Posts: 42
 tayo
Topic starter
(@tayo)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Hi,

For your information, this is an error message that appears on the console. (An invalid form control with name='data[mytermprivacy][]' is not focusable.)

 

Robert
Posts: 10522
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi @tayo,

Please move this topic to gVectors Support forum: https://gvectors.com/forum/

Here, we only support the core wpForo plugin, we don't provide support for addons.