Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Two issues

11 Posts
3 Users
0 Reactions
2,615 Views
Posts: 6
Topic starter
(@petegrig)
Active Member
Joined: 6 years ago

Hello guys, 

I really like your plugin for the WP, but there are couple of issues which I was trying to solve since yesterday. To be honest, I looked for the answers on the Internet but haven't really  succeeded.     

FIRST ISSUE. The icon problem. I found a couple solutions that you are offering (including Font Awsome), but in my case it doesn't really helps. I included screenshot. Interesting part is that in my Safari browser everything works just fine, it seams that it only Chrome browser issue. 

SECOND ISSUE. After I press action button (like, delete post, edit post) everything just freezes and there is that Working...  icon constantly spinning. 

Thank you in advance. 

10 Replies
Sofy
Posts: 4544
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi petegrig,

1. Please navigate to Dashboard > Forums > Settings > features admin page and make sure Font Awesome lib is enabled:

 

2. Please leave your website URL to allow us to check it.

1 Reply
(@petegrig)
Joined: 6 years ago

Active Member
Posts: 6

Yes, I enabled Font Awesome lib. Still nothing. 

Can I send you a link to my forum in private? 

Sofy
Posts: 4544
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

you can send the URL to support[at]gvectors.com email address. Also please register a new user and send login details to if the forum is not available for guests. 

1 Reply
(@petegrig)
Joined: 6 years ago

Active Member
Posts: 6

Great. Just sent you an email. 

Posts: 6
Topic starter
(@petegrig)
Active Member
Joined: 6 years ago

Hi Sofy, 

Hope that you received my email. But I still have those problems.

Sofy
Posts: 4544
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi petegrig,

You have jQuery  and JS errors on front-end. Please deactivate all Optimizer and Minifier plugins, delete all cache and test it again.

 

Your first problem is already solved. Please pass CTRL+F5 on frontend. 

 

Page 1 / 2