Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x wpForo keeps generating new Community pages and I'm unable to send confirmation email to users

3 Posts
2 Users
0 Likes
610 Views
Sora
Posts: 2
 Sora
Topic starter
(@sora)
New Member
Joined: 3 years ago

Good morning to all!

We have wpForo set to a custom URL through the menu console of the plugin, I've ziped several images together, so please see [Image 1] and [Image 2] but it keeps creating pages with the endtag community even though the page with the url we want already exists. When it does this we also loose our background for page for the forums and instead just have a white background. 

This usually happens when I set the community page to private since I don't want it to be crawled by Google and it'll just go and create another one. 

I'm also unable to send confirmation emails to new users or pre-existing users from the WP staff. 

We're using a plugin called Divi Builder to build our site. 

2 Replies
Sora
Posts: 2
 Sora
Topic starter
(@sora)
New Member
Joined: 3 years ago

Since I couldn't attach a ZIP file I put it on a temp hosting site https://unsee.cc/d2dacc3d/

Reply
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

Hi @sora,

We have wpForo set to a custom URL through the menu console of the plugin, I've ziped several images together, so please see [Image 1] and [Image 2] but it keeps creating pages with the endtag community even though the page with the url we want already exists. When it does this we also loose our background for page for the forums and instead just have a white background. 

Please attach the images one by one to allow us to understand the issue. 

I'm also unable to send confirmation emails to new users or pre-existing users from the WP staff. 

Please read this support topic: https://wpforo.com/community/faq/not-receiving-automatic-replynotificationconfirmation-emails/

Reply
Share: