Etrimon
@etrimon
Eminent Member
Topics: 8 / Replies: 14
Reply
RE: wpforo_strip_shortcodes function removes correct http links

@robert Hello Robert, I use Private Messages (licence valid until 07/2022 - last week prolonged) Yes, I have, but be sure that I properly test...

3 years ago
Topic
Replies: 1
Views: 596
Reply
5 years ago
Forum
Topic
Forum
Replies: 2
Views: 913
Reply
RE: Unread forums/topics/post

And one more update - both usermeta keys + values are in the database present.

5 years ago
Reply
RE: Unread forums/topics/post

Ok. I did more tests, cookie functions are working flawless, the real problem is, that these functions wpforo_current_usermeta( 'wpf_read_topics' ) an...

5 years ago
Reply
RE: Unread forums/topics/post

Thank you very much! And here a little bit more. Here are the server settings and it is a subdomain (forum.domain.com), but as I said all other co...

5 years ago
Reply
RE: Unread forums/topics/post

Any ideas, what to test to send you more information about this issue. We have around 150 posts a day and for a moderator it is kinda hard to see, wha...

5 years ago
Reply
RE: Unread forums/topics/post

Sadly it does not solve the problem. Just to be sure I switched off and again on to be 100% sure, but still not working. 🙁

5 years ago
Reply
RE: Unread forums/topics/post

Update: it looks like the forum does not save cookies on live site, any ideas why it does not behave as it should be - on localhost I see the wpf_read...

5 years ago
Topic
Replies: 9
Views: 871
Reply
RE: Embed YouTube Video

Thank you for your answer, but the thing is, if I post just the video, it gets stripped and at this point the post is empty => error thrown.

5 years ago
Reply
RE: Embed YouTube Video

The funny thing is, that you allow posting iframe into topic start post, but then in reply you have hardcoded strip_tags to the $args['body'] in "wpFo...

5 years ago
Page 1 / 2