Martin
@martin
Moderator
Support Team
Topics: 1 / Replies: 934
Reply
RE: Redirect after login when clicking on link

Hi @ldpconnect, wpForo does it well if you use wpForo login page. However, it cannot do the same if the login page is provided by other plugins. The...

3 months ago
Reply
RE: How to change forum header?

@brakkar, Sometimes it requires clearing the wpForo cache to be changed. Once you made some changes in the Admin Note editor, go to wpForo > Ove...

3 months ago
Reply
RE: How to distinguish favored tabs in CLASSIC layout

Hi @jorgew, You can use this CSS code. Put it in wpForo > Settings > Colors & Styles > Custom CSS Code textarea: #wpforo #wpforo-wrap...

3 months ago
Reply
RE: Sidebar

Hi @sassie, There is no option to do that in wpForo.

3 months ago
Reply
RE: Clearing Cache is not working

@forummember, This is either your browser cache or the cache plugin you use. This is not wpForo issue. Just clear your browser cache and all will be...

3 months ago
Reply
RE: How to integrate WpForo to WP Mail SMTP

Hi @forummember, You don't need it. wpForo emails is based on WordPress email sending functions, so you just need to install and configure WP Mail S...

3 months ago
Reply
RE: Wpforo 2.2.7

Hi @blade, This issue is fixed. You'll need to update wpForo to 2.2.8 version. It'll be released today.

3 months ago
Forum
Reply
RE: help with images

@sergido, wpForo embed plugin is not designed to publish images and videos. This addon allows you to embed 3rd party content using URLs like YouTube...

3 months ago
Reply
RE: Any Developers out there who can customize wpForo for me?

Hi @dronebot-workshop, Please check out this page:/p>

3 months ago
Reply
RE: Issue with Shortcodes

Hi @apexnet, Please make sure all wpForo pages are excluded from your cache plugin: Currently I see they are cached: <!-- Cached by WP-Op...

3 months ago
Reply
RE: Mark as read on open

Hi @highscoredigital, This is probably a cache plugin conflict. Please make sure wpForo pages are excluded from your cache plugin, read this topic a...

3 months ago
Reply
RE: Community Link and Forum Link

@forummember, The option works fine.it has disabled the forum page title. Currently you see the forum title not the forum page title. The forum titl...

3 months ago
Reply
RE: Issuess with layout can't find the problem.. need some help

Hi @internetintelligence-eu, I don't see any issue with the forum layout, please show some screenshots or provide more information.

3 months ago
Reply
RE: How to avoid WPForo SEO on a specific page, where I have added forum

Hi @himadrigoswami0gmail-com, I'd recommend remove the forum from home page, instead put a large image or an information box linked and inviting to ...

3 months ago
Reply
RE: TradingScans.com - 572 Posts, 294 members and growing!!

Hi @himadrigoswami0gmail-com, The information and sections above the forum is too much. Forums should be free of such a large header, it would be be...

3 months ago
Page 2 / 66