naveenarya123
naveenarya123
Active Member
Topics: 0 / Replies: 10
Reply
RE: Google not indexing forum pages

Thanks Alvina Moderator For Wonderfull Support.

2 years ago
Forum
Reply
RE: Google not indexing forum pages

Yes, it Worked, So The answer for anyone looking for google search index problem lies in the fact that we need to use community in url or use default ...

2 years ago
Forum
Reply
RE: Google not indexing forum pages

This Is only because Last Night I Reset Wp Form setting to default and was trying to see if this fixed the problem, I myself changed forum to Communit...

2 years ago
Forum
Reply
RE: Google not indexing forum pages

Still waiting for an answer...

2 years ago
Forum
Reply
2 years ago
Forum
Reply
RE: Google not indexing forum pages

My Website Site MAP is showing 0 URL discovered and that is the reason it is not indexing properly, and the child sitemaps which are 3 in nos haven’t ...

2 years ago
Forum
Reply
RE: Google not indexing forum pages

I Just Check There is nothing in there.

2 years ago
Forum
Topic
Forum
Replies: 13
Views: 636
Reply
RE: Not getting indexed

Did you have the yoast plugin installed.? if yes check excludes link in yoast

2 years ago
Topic
Replies: 2
Views: 440
Reply
RE: wpForo 1.8.0 is released!

OK I restarted Services of my server like PHP , httpd and apache And It worked.!!!

2 years ago
Reply
RE: wpForo 1.8.0 is released!

I tried to delete and reinstall the plugin, But it broke my Forum, My pages are all broken.

2 years ago