NSH
NSH
@studio500
Estimable Member
Topics: 40 / Replies: 57
Reply
RE: Ultimate Member Installation and Set Up Advice?

Thank you for your reply @robert I have already searched and reviewed many membership plugins but because wpForo appears to have gone full throttle in...

6 years ago
Reply
RE: Ultimate Member Installation and Set Up Advice?

Thank you for your informative reply, suggestions and kind offer @anonymous3542 I think I will choose to go down the test site route first and try to ...

6 years ago
Reply
RE: Red Alert indicator on forums dashboard question.

Thank you for your explanation. It's strange though because I don't remember banning that particular user that I have just identified in the members t...

6 years ago
Reply
RE: Vote buttons and share buttons displaying as empty boxes

Apologies, I have sorted it. I didn't realise a font awesome enable/ disable button had been added to admin settings. Thank you

6 years ago
Reply
RE: Error 2253 Staging Issue

Just to interject here. My site is hosted through siteground and I don't have any issues at all as long as I have the two pages set as per installatio...

6 years ago
Reply
RE: Hyperlinks behaving weird

Thanks Robert, believe me I'm just as frustrated this end after trying to sort this issue out until 5am this morning and having my site offline for 3 ...

6 years ago
Reply
RE: Where do I customize the new member email notifications?

Hi, Have you viewed the e-mail tab found in wpforo settings? You should be able to change your settings there.

6 years ago
Reply
RE: Frontend like comment posting without needing to register?

Select tools from the wpforo menu and change the settings under new registered user . There are also other settings on that page.

6 years ago
Reply
RE: Hyperlinks behaving weird

I try to assist you by adding more information as to what is happening when I post hyperlinks. Hyperlinks are not displaying correctly as you can clea...

6 years ago
Reply
RE: Hyperlinks behaving weird

Here is how foro is changing my hyperlink hyper.JPG

6 years ago
Reply
RE: Hyperlinks behaving weird

I have just found that if the text that I choose to hyperlink in exactly the same as the destination URL, the display of the link is messed up. Also, ...

6 years ago
Reply
RE: Hyperlinks behaving weird

The strange thing is, this only seems to happen in the Q&A forum. I can post a text link fine in my other forums. Also I have no idea why my post ...

6 years ago
Reply
RE: Post Title Edits not changing in recent posts sidebar. Doo

Thanks but that was the very first thing I tried.

6 years ago
Reply
RE: Login redirect and 404 issue

Ok, I have changed the login as directed. Is it ok for me to leave my home page set to the default /community page for the time being ?

7 years ago
Reply
RE: Login redirect and 404 issue

I've managed to discover a little more regarding the page I have set to Home Forum that contains the wpforo shortcode. Not only does the login from th...

7 years ago
Page 3 / 4