Notifications
Clear all

11-second delay when posting a response

7 Posts
2 Users
1 Likes
547 Views
Posts: 108
Topic starter
(@hector)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

Hello community.

Currently my forum has a delay that varies from 10 to 20 seconds to post a response.

To demonstrate what I am saying, I share this video, in which from the second 20 I click on AÑADIR RESPUESTA, and it is not until the 31st second of the video that this answer is published: https://www.youtube.com/watch?v=ad0QpruaHgM

In this case, the publication of this response takes 11 seconds.

How can I fix this so that it doesn't take so long to publish the answers?

Topic Tags
6 Replies
Robert
Posts: 9966
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

Hi @hector,

This is not wpForo issue for sure. Please read this support topic, check your site health, deactivate other plugins and find the problem maker: https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/slow-when-posting-a-new-topic/paged/2/#post-37642

Reply
1 Reply
(@hector)
Joined: 4 years ago

Estimable Member
Posts: 108
Posted by: @robert

Hi @hector,

This is not wpForo issue for sure. Please read this support topic, check your site health, deactivate other plugins and find the problem maker: https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/slow-when-posting-a-new-topic/paged/2/#post-37642

Hello @Robert.

I see that in that topic you solved the problem for the user.

Where can I send you my access credentials so that you can also help me with this problem?

 

Reply
Posts: 108
Topic starter
(@hector)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

Hello @Robert.

You can help?

Where can I send you the username and password so you can access my forum?

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9966

@hector,

All is explained in that post, just go the admin page and check the site health. If you see the error please deactivate all plugins and check the new reply speed. Then activate one by one and check new reply speed after each activation so you can find the problem maker plugin.

Reply
Posts: 108
Topic starter
(@hector)
Estimable Member
Joined: 4 years ago

Hello @Robert.

The health of my website seems to be very good:

What do you think may be the problem?

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9966

@hector,

Please click on that bar to see the content. Then copy the content, translate and eave it here. Also, leave the screenshot.

Reply