Small Visual Issue ...
 
Notifications
Clear all

[Closed] Small Visual Issue with participants

17 Posts
4 Users
0 Reactions
1,016 Views
dimalifragis
Posts: 2614
Topic starter
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Hi,

I see this small issue in ONE only forum (simplified). Not sure why.

Thanks

16 Replies
dimalifragis
Posts: 2614
Topic starter
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Maybe (not 100% sure) it is happening here also:

 

4 Replies
Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

 I have checked this part, no issue with it, you can see the full avatar by changing the border color.

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2614

@chris Of cource there is, look at the LAST avatar. It is vertically cut.

Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

 

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2614

@chris Ok, probably specific to my sites, i will test further.

Chris
Posts: 3650
(@chris)
Famed Member
Joined: 3 years ago

@dimalifragis,

About the first screenshot, I couldn't find the Forum, can you provide the link to it?

1 Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2614

@chris That is not from your forums.

The issue seems to happens with 7 participants only.

dimalifragis
Posts: 2614
Topic starter
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Well it has nothing to do with the number (7) as i posted.

Also it is NOT specific to my sites, since it is all over several forums running wpForo 2.

For example:

https://osclasscommunity.com/community/

3 Replies
Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

Try this CSS Code:

#wpforo #wpforo-wrap .wpfl-2 .wpforo-forum .wpforo-forum-data .wpforo-forum-details .wpf-stat-box:last-child {
    width: -webkit-fill-available;
}
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2614

@chris Applied it, cleared wpForo cache, no luck.

Anyways this is not a big issue.

Thanks

Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

 

dimalifragis
Posts: 2614
Topic starter
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Ok, the css change doesn't work. BUT the issue happens only with Firefox latest and NOT with Chrome or Edge.

So it is a Firefox thing.

Page 1 / 2