Lost Attachment ima...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Lost Attachment image when AFTER editing a topic

18 Posts
6 Users
2 Likes
1,196 Views
Anonymous20
Posts: 1602
Topic starter
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

Hello.

Is there a fix i can use for that problem ?

Thank you

17 Replies
Anonymous20
Posts: 1602
Topic starter
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

Hello, is anybody home ?

Reply
1 Reply
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 1872

@anonymous20,

It's in our to-do list, we will try to implement this feature in the next release.

 

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
Topic starter
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

"feature" ? Not a feature, it is a bug. Apparently you didn't understand what i mean.

 

Reply
6 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@anonymous20,

We've understood the issue you've mentioned in the post. The issue will be fixed in the next update. 

As far as I remember I've already told about this. Please don't worry about this, it'll be fixed for sure. 

Reply
hshah
(@hshah)
Joined: 3 years ago

Trusted Member
Posts: 63

@sofy

So when can we expect the next update?

I don't think you can tell users to not worry without at least giving some indication of when the issue may be resolved and the manner in which it will be done (ie what @Anonymous20 asked below).

Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@hshah

The new version will be released in January for sure. But we cannot provide any real date of the new update yet. 

Reply
hshah
(@hshah)
Joined: 3 years ago

Trusted Member
Posts: 63

@sofy

I'm not expecting an exact date because I know full well that when it comes to software development, the plan and actuals don't often match 🤣

I think post people are just after indicative timescales so that they can plan accordingly.

So you are saying sometime in the next 25 days? I'll set my own expectations as before the end of February because things can go wrong lol.

With regards to what @anonymous20 asked, will the fix resolve the issue in existing posts or just prevent future occurrences? 

 


 

On a separate note, do you have a change log of sorts which could give users a rough idea of what the next version contains?

Also, do you guys do any beta testing with end users or is that all done internally? 

Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@hshah

So you are saying sometime in the next 25 days? I'll set my own expectations as before the end of February because things can go wrong lol.

 The new version will be released in January for sure.

 will the fix resolve the issue in existing posts or just prevent future occurrences? 

yes, I'll be fixed in the upcoming version. 

On a separate note, do you have a change log of sorts which could give users a rough idea of what the next version contains?

The changes will be described in the wpForo Announcements forum once the new version released. 

https://wpforo.com/community/wpforo-announcements/

Also, do you guys do any beta testing with end users or is that all done internally? 

The wpForo developers and wpForo testing and support team will test the version for sure. 

Reply
hshah
(@hshah)
Joined: 3 years ago

Trusted Member
Posts: 63

@sofy

Haha, I wasn't asking if it was being tested because it obviously would be... was asking if you opened up testing to end users at all, because I for one wouldn't mind helping 🙂

With regards to the changes, for you to be releasing it by the end of this month, the scope would usually have been finalised quite some time ago. Why not share some of those items as a "teaser" / "look at what we've been working on and what you can look forward to" type thing. 

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
Topic starter
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

The thing is people is editing their posts, the attachment icon is gone after editing, and i'm not sure if the "fix" will bring back the icon for old edited posts.

 

 

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
Topic starter
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 6 years ago

This is solved in 1.7 for NEW edits. For old edits the icon is gone forever, even a simple edit and save again doesn't bring this icon back.

Not good.

Reply
1 Reply
Martin
Moderator
(@martin)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 863

Do you mean this icon? Can you edit those posts, click on the {;} button and leave a screenshot here? i need to see what's wrong with the HTML.

 

Reply
Page 1 / 2
Share: