One like at a time?
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] One like at a time?

11 Posts
3 Users
10 Reactions
653 Views
Posts: 1159
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

Hi all, I am experiencing and issue with the likes. I wonder if any one else is too? 

I can only like one comment at a time. I have to click, and wait for the lick to actually like, before I can click another one. 

They used to go into some kind of queue, but no I am only able to like one post at a time. 

I have removed my optimising plugin to see if that was causing it, but it was still there when my optimisation and cache was disabled. 

Any one else got this? And how can i fix it? It seemed to have come with the 1.9.0 update, and thought the 1.9.1 would have fixed it, 

10 Replies
Alvina
Posts: 1867
Moderator
(@alvina)
Member
Joined: 5 years ago

@percysgrowroom,

I can only like one comment at a time. I have to click, and wait for the lick to actually like, before I can click another one. 

They used to go into some kind of queue, but no I am only able to like one post at a time. 

Please record a video and leave it here.

1 Reply
(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1159

@alvina I dont really have the ability to do that right now 

Itys pretty self explanatory, you shouldn't need a video? I can only like posts one at a time, the likes do not go into a queue like they did before. 

Is any one else having this issue? 

Posts: 1159
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

Im still having no luck fixing this...... Is it just me with this issue?

5 Replies
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 5 years ago

Member
Posts: 1867

@percysgrowroom,

The wpForo developers say, that there is no such bug here. This is designed and work in this way to avoid two ajax request working together, which may cause the issue.

(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1159

@alvina

Sorry Alvina I dont know what you mean? 

Is this a new feature? and not a bug? 

Or is it a bug only i am experiencing? Thanks for your input 

Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 5 years ago

Member
Posts: 1867

@percysgrowroom,

As I already mentioned in the post above, this is not the bug. This is designed and works in this way to avoid the two ajax requests working together, which may cause the issue.

(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1159

@alvina thanks Alvina, It was better how it was IMO. 

If i revert back to the previous version of wpforo, will i get this feature back?

Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 5 years ago

Member
Posts: 1867

@percysgrowroom,

If i revert back to the previous version of wpforo, will i get this feature back?

Yes, it should. In any case, you can simply test it.

VereK
Posts: 522
(@verek)
Honorable Member
Joined: 6 years ago

@percysgrowroom

Not having this issue. I have a touch screen monitor so tested a simultaneous like of the above two posts which executed near simultaneously. 

1 Reply
(@percysgrowroom)
Joined: 5 years ago

Noble Member
Posts: 1159

@verekYes, I think Ajax works a lot faster here because this site has fewer plug ins than mine.