Notifications
Clear all

[Solved] Forums and categories do not have a proper page?

8 Posts
2 Users
0 Likes
602 Views
Posts: 4
Topic starter
(@dearwoman)
Active Member
Joined: 3 months ago

Please help! I am trying to set up my forum, I have created my categories and forums as instructed by wpforo, but whenever I test them by trying to view them/add a topic, it goes to a blank page with just the site header and footer. Please help me resolve this! I want to have this up and functioning ASAP!!

 

wpForo Version
2.0.9
WordPress Version
5.9.5
Topic Tags
7 Replies
Chris
Posts: 2778
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @dearwoman,

please provide Forum URL.

Posts: 4
Topic starter
(@dearwoman)
Active Member
Joined: 3 months ago
5 Replies
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2778

@dearwoman,

Do you have any redirection plugin?

(@dearwoman)
Joined: 3 months ago

Active Member
Posts: 4

@chris Sorry for the long wait for a reply - I have had login issues.

 

Within WP itself, I only have the WPForo plugin, as well as a couple of default install plugins, but no specific redirection plugin.  The correct URLs are being shown, e.g. when clicking on a post, but there is no content.

 

Any help/advice gratefully received - I am new to WordPress and WPForo!

Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2778

@dearwoman,

Please provide admin credentials, need to check your website.

Send admin credentials to info[at]gvectors.com, mention this topic in the post, and let me know here that you have sent the email.

Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2778

And if you have cache plugin, disable it.

(@dearwoman)
Joined: 3 months ago

Active Member
Posts: 4

@chris I have just found the problem and fixed it! Thank you for your help!