Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Can't see editor while adding a reply as a guest

10 Posts
4 Users
5 Reactions
1,340 Views
Posts: 13
Topic starter
(@iheartnoise)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

While I'm logged in I can see editor just fine

While logged out, however, all I get is a spinning circle - any idea what the issue could be? 

Thank you

9 Replies
RealAct
Posts: 222
(@realact)
Reputable Member
Joined: 6 years ago

@iheartnoise make sure you  have cleaned up all caches, that includes, forum cache, WordPress cache if you use any cache plugin, and CloudFlare or CDN if you use them.

Also don't forget to clear up your browser's cache as well.

Cheers.

Alvina
Posts: 1867
Moderator
(@alvina)
Member
Joined: 5 years ago

Hi @iheartnoise,

Please let us know, is your issue fixed?

If not please leave your forum URL to allow us to check it.

1 Reply
(@iheartnoise)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 13

@alvina

Not fixed, unfortunately

Forum link > https://ihrtn.net/community/

Possibly related - someone I asked to post told me that nothing happens when they do/ they're being returned to the main forum (they were on Safari/mobile).

Thanks for your help!

dimalifragis
Posts: 2616
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Press f12 and check your console, you have a lot of errors.

2 Replies
(@iheartnoise)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 13

@dimalifragis

I see few things...

ReferenceError: wpForoReCallback is not defined

TypeError: Cannot read property 'editor' of undefined ReferenceError: tinymce is not defined
TypeError: Cannot read property 'offsetTop' of null  
(@iheartnoise)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 13

@dimalifragis

Removed Elementor plugin and most of those errors went away save for "wpForoReCallback is not defined"

 
Posts: 13
Topic starter
(@iheartnoise)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

@dimalifragis @alvina

Async JavaScript plugin was the source of the problem 

Thanks for your help

1 Reply
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 5 years ago

Member
Posts: 1867

@iheartnoise,

Thank you for letting us know.

Glad to hear the issue is solved.

Page 1 / 2