Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Colors on FORUM dont work. Why?

12 Posts
2 Users
0 Reactions
2,259 Views
Posts: 11
Topic starter
(@ownedhard)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

When I chose color from DROP DOWN, and type with this color ALL OK, but when I press ADD TOPIC button ALL colors DISAPPEAR. TEST COLOR

11 Replies
Posts: 11
Topic starter
(@ownedhard)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

I turn Off all plugins and TURN ON one by one..

And I found that when I turn on wpDiscuz MEDIA UPLOADER plugin ( that I buy by ADDON to wp DISCUZ ) all colors from wpFORO will be REMOVED.

What I can do with that?

Robert
Posts: 10523
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi OWNEDHARD,

Please leave your forum URL, I'll check the CSS conflict and provide a small CSS code for fixing this issue.

1 Reply
(@ownedhard)
Joined: 7 years ago

Eminent Member
Posts: 11

Hi, this is not conflict of CSS. When I activate in wp dashboard wpDiscuz MEDIA UPLOADER plugin

<span style="color: #ff0000"> TEST COLOR</span>

style="color:#xxxxxx"      disappear from all tag span at all from all forum messages

i develop on local hosting i dont have live forum for now. I can share screen via skype if u want.

If I deactivate wpDiscuz MEDIA UPLOADER plugin and try posting on wpforo all ok with colors.

what we can do?

Posts: 11
Topic starter
(@ownedhard)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

I Install CLEAR worpdress 3.8.2
Install only wpDiscuz + wpDiscuz Media UPLOADER plugin + wpForo

If wpDiscuz Media UPLOADER plugin active COLORS from forum  are disappear!

style="color:#xxxxxx" removed from forum posts!

How i can fix this?

 

============================

Moved topic:

I make theme https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/colors-on-forum-dont-work-why/

And dont have answer for 3 days.

I try to email on : info@gvectors.com but:

***********

info@gvectors.com
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<info@gvectors.com>:
host aspmx.l.google.com [173.194.73.26]: 550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 https://support.google.com/mail/?p=NoSuchUser x72si1651724lje.312 - gsmtp

**********

Your email dont work..

I even record video with ISSUE..

https://youtu.be/9OQnFvJrlS4

Robert
Posts: 10523
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi OWNEDHARD,

Please don' create two similar topics. I just moved your last topic here. As you can see in latest topics and posts, there were no posts from our staff last two days, so we don't ignore you.

As far as i see this is an issue of wpDiscuz Media Uploader addon. So it has no chance to be fixed from wpForo side. This is not the right place for support. The correct place is gVectors Store support forum at:

https://gvectors.com/forum/

Also please note, I've already contacted to wpDiscuz media Uploader developers and let them know about this issue. At the moment they work on this. If you want farther information please open support topic in gVectors Store forum or contact via support@gvectors.com email address.

BTW: the info@gvectors.com address was under configuration last two days, it's active now.

Page 1 / 2