Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] New users don't appear in the users section

14 Posts
5 Users
4 Likes
4,056 Views
Posts: 53
 Gal
Topic starter
(@galzil)
Trusted Member
Joined: 8 years ago

Since version 1.4.1 (I've skipped 1.4)

New users don't appear the wpForo users section and I can't assign them to the correct usergroup,

I can see them in the WP users section though

13 Replies
Posts: 53
 Gal
Topic starter
(@galzil)
Trusted Member
Joined: 8 years ago

Important to mention,

I've also added the DB indexes manually last week when I upgraded the plugin.

PS

They also don't appear in the "our newest member" area

Robert
Posts: 10478
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi Gal,

Please answer on these questions:

  • Have you made any changes on registration form?
  • Do you have new plugins for user registration?
  • Where we can see new user registration form?
  • Have you made any changes in wpforo_profiles table?
  • Do you use WordPress Multi-Site installation?
1 Reply
 Gal
(@galzil)
Joined: 8 years ago

Trusted Member
Posts: 53

Can this be a DB permissions error?

I see the new users in WP users table, but not in the wpForo profiles table

Posts: 316
(@1sharonkat)
Reputable Member
Joined: 7 years ago

@Gal, your site also has RSS errors.

Robert
Posts: 10478
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Please contact us via support[at]gvectors.com email address with admin login details. We'll check and fix this issue.

1 Reply
 Gal
(@galzil)
Joined: 8 years ago

Trusted Member
Posts: 53

I've just upgraded to 1.4.2, once I've done the DB update, the users appeared again.

Thank you

Page 1 / 3