Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] EDIT and DELETE buttons do not work

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,984 Views
Posts: 3
Topic starter
(@hannara-club)
New Member
Joined: 4 years ago

Yes I searched the forums and tried everything suggested in them. None of them resolved my issue. There were several posts related to edit/delete buttons not functioning from one degree to another. Seems like a common problem with plugin. 

My problem is not even as a general user. I can't even edit as an admin. I turned off all possible options that would limit access. All the timers are off, cleared all caches hundreds of times, tried 3 browsers, tried multiple accounts with various levels, created a new admin usergroup, and dozens of other things I won't waste your time listing.

Attached are the errors. All the other buttons work except edit and delete. Page does nothing and load icon just spins forever.

Need help. I can't launch website with this issue.

Topic Tags
2 Replies
Robert
Posts: 9966
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

This is a hosting service PHP/MySQL configuration and version issue. Please deactivate wpForo and activate it again, then delete all caches, navigate to forum front and press Ctrl+F5. if it doesn't help, please follow this topic, this user issues are also hosting service issues:

https://wordpress.org/support/topic/cannot-delete-own-poststuck-on-a-working-icon/

Reply
1 Reply
(@hannara-club)
Joined: 4 years ago

New Member
Posts: 3
Posted by: Robert

This is a hosting service PHP/MySQL configuration and version issue. Please deactivate wpForo and activate it again, then delete all caches, navigate to forum front and press Ctrl+F5. if it doesn't help, please follow this topic, this user issues are also hosting service issues:

https://wordpress.org/support/topic/cannot-delete-own-poststuck-on-a-working-icon/

👍 👍  👍  That worked! Thank you!

Reply