Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Issue After update

9 Posts
2 Users
1 Likes
998 Views
Posts: 9
Topic starter
(@anshulpandey)
Active Member
Joined: 4 years ago

hi after the update.

I’m having problems like that my condition is logged.

but I’m like a guest can’t edit, can’t create topics, and more.

8 Replies
Posts: 9
Topic starter
(@anshulpandey)
Active Member
Joined: 4 years ago

every time I have tried to upload question this is redirected to the login page but I am already logged in. 

1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

Hi @anshulpandey,

Let's do these steps:

1. Delete all caches and make sure the wpForo forum page is excluded from your cache plugin. Here is a good instruction for all popular cache plugins: https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

2. Use private session tab of browsers to check the login issue. Make sure this is not a browser cache issue. Press Ctrl+F5 on forum home page to update JS/CSS files.

3. Make sure these problems don't exist in your website: https://wpforo.com/community/faq/login-problem-menu-is-not-changed-and-weird-logged-in-behaviour/

4. Leave your forum URL to allow us check it.

Posts: 9
Topic starter
(@anshulpandey)
Active Member
Joined: 4 years ago
Posts: 9
Topic starter
(@anshulpandey)
Active Member
Joined: 4 years ago

 I am not using any cache plugin and really SSL plugin I have already use. but the problem I have mentioned earlier it occurs.

1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

Hi @anshulpandey,

Can you please send admin login details to support[at]gvectors.com email address?

Posts: 9
Topic starter
(@anshulpandey)
Active Member
Joined: 4 years ago

okay done

Page 1 / 2