Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Miss function after latest update

7 Posts
3 Users
4 Reactions
702 Views
Posts: 23
Topic starter
(@panos)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

After the latest update i see my forum ok but in the back office i see all my topics in blue. I keep changing the hierarchy   with blue and gray topics but nothing happened in front. It does not keep my hierarchy and return all my forums to blue without  changing the front. I also lost polls and few Q&A.

Please advise 

Thanks

6 Replies
tqarb
Posts: 45
(@tqarb)
Trusted Member
Joined: 3 years ago

Do you use one of the caching extensions on your site?

1 Reply
(@panos)
Joined: 3 years ago

Eminent Member
Posts: 23

@tqarb no as far as i now.

Posts: 23
Topic starter
(@panos)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

ΟΚ. My problem is that although it saves the hierarchy the forum list returns ALL to blue !!!

 

2 Replies
Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 988

@panos,

Something wrong with your website and that's almost impossible to debug. We could look deeper and help you if you send admin login details to support[at]gvectors.com email address.

(@panos)
Joined: 3 years ago

Eminent Member
Posts: 23

@martin Thanks Martin. I just did !!

Posts: 23
Topic starter
(@panos)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

I feel obliged to congratulate the supporting team on the issues i had. They were very fast and very affective on remedy the problem i had.

Well done.

Keep up the good job !!!!