Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Page appearance changed

7 Posts
2 Users
0 Likes
143 Views
Posts: 4
Topic starter
(@tanjak)
Active Member
Joined: 2 months ago

My page got all screwed up in appearance. I recently installed Cloudflare, so wondering if that is the issue. I tried all the suggestions I read for having Cloudflare bypass the URL, so I did that on the Cloudflare website dashboard. This is how I set it up:

www.adultsplaysports.com/community/*

Cache Level. Bypass.

It didn't work. Is that correct?

 

I tried going to the advanced settings on my Wordpress dashboard under Super Page Cache for Cloudflare and added these URLS to be excluded also:

/community/
/participant/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/

That didn't work either. Should I set up anything in Cloudflare's Cache Rules Beta section?

What am I doing wrong??

WordPress Version
6.1
Topic Tags
6 Replies
Chris
Posts: 2778
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @tanjak,

I saw that you have forum with community slug and with connect slug, Community works with no issues.

So in this case you need to add /connect/ in the field.

Reply
Posts: 4
Topic starter
(@tanjak)
Active Member
Joined: 2 months ago

I noticed this too. I want to keep everything on the connect page since that's what it's called. I'd like to delete the community page. I did add connect to Cloudflare, as well as my cache plugins on Wordpress, but it didn't change anything.

Reply
4 Replies
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2778

@tanjak,

Navigate to Dashboard Pages, check wpForo Forum pages ID and Slug, then go to wpForo > Boards, edit your Board and make sure that the Board ID and Slug are the same as the Forum ID and Slug.

Then make sure that you have excluded the below pages from your cache:

/forumpage/
/participant/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/

Navigate to wpForo > Overview and Press Delete All Caches button.

Reply
(@tanjak)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 4

@chris thanks. I'll give this a shot. But first, I have a really stupid question, as I have limited experience with Wordpress. I just went to my pages to double check, and not noticed there are no pages with the titles you listed to exclude from the cache. I swear they were there when I first loaded wpforo. I should have them for this to work, correct?

Reply
(@tanjak)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 4

@chris one more stupid question, is /forumpage/ actually what I should include, or rather the slug title of MY forum page. ie. /connect/ ? Thanks again.

Reply
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2778

@tanjak,

I just went to my pages to double check, and not noticed there are no pages with the titles you listed to exclude from the cache.

There aren't any of those pages in Dashboard > Pages. Those are permalinks.

I'm not familiar with Cloudflare, but if it has a field where you can exclude pages from caching, then you need to insert these permalinks in that field.

/connect/ (the slug of your forum page.)
/participant/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/

In this topic, you can find examples for other caching plugins: https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/#post-37150

Reply